Rahsia Advanced Hold Em Strategy Untuk Kejayaan Mudah Dan Wang Tunai

Jika anda kecewa kerana anda sentiasa kalah, sila lihat rahsia strategi Hold Em lanjutan ini. Ia mudah dilakukan dan menghasilkan keuntungan yang besar.

Jika anda gemar mengambil bahagian dalam kejohanan Texas Hold Em, anda mesti mengetahui beberapa strategi berguna yang boleh membantu anda mendapatkan kedudukan kemenangan hampir setiap masa. Jika anda meluangkan sedikit masa dan membiasakan diri dengan beberapa petua berharga, anda tidak perlu lagi bergantung pada nasib dan sebaliknya boleh bermain dengan fikiran anda Mega888.

Rahsia Strategi Hold Em Lanjutan #1

Anda harus berhati-hati mempertimbangkan setiap tangan yang anda ingin mainkan dan harus mengelak sepenuhnya daripada bermain tangan yang tidak terkira banyaknya, tidak berakal.

Satu lagi perkara penting semasa bermain poker adalah untuk mengetahui dengan tepat di mana anda berdiri berhubung dengan lawan anda.

Jika anda memilih untuk bermain tangan semasa menduduki tempat lewat sementara periuk tidak dinaikkan, anda tidak semestinya boleh bermain sama jika anda berada di tempat awal dalam permainan. Jadi, jenis tangan yang anda mainkan dan masanya mestilah mengikut tempat dan kedudukan anda dalam permainan.

Rahsia Strategi Hold Em Lanjutan #2

Anda tidak boleh terlalu menekankan kepentingan kad yang sesuai. Kesilapan biasa yang dilakukan oleh ramai pemain baharu ialah memainkan beberapa kad yang sesuai tanpa mengira kedudukan mereka dalam permainan. Anda harus sentiasa ingat bahawa sesiapa yang mempunyai flush yang lebih besar akan dapat menang dengan mudah terhadap anda.

Anda juga harus mengelak daripada mementingkan pasangan yang lebih kecil. Jika anda kebetulan diuruskan sepasang poket kecil, kemungkinan besar anda akan cuba bermain tangan sambil mempertaruhkan lebih sedikit wang dalam jangkaan untuk mendapatkan kedudukan yang berfaedah dalam permainan.

Walau bagaimanapun, anda akan meletakkan diri anda dalam kedudukan yang buruk dengan berbuat demikian kerana ramai pemain sama ada meletakkan segala-galanya dalam talian atau menaikkan jumlah yang besar apabila melibatkan pasangan poket kecil. Dalam kes sedemikian, semua nasib anda mungkin bergantung pada sama ada anda mendapat tangan yang hebat.

Rahsia Strategi Hold Em Lanjutan #3

Rahsia lain yang boleh anda ingat adalah berdasarkan keputusan sama ada untuk melipat atau tidak di tangan anda. Sekiranya kegagalan itu sesuai untuk tangan dalam simpanan anda, anda boleh meneruskan ke arah pilihan untuk melipat dalam kes apabila seseorang telah membuat pertaruhan.

Anda akan tahu sama ada flop sesuai untuk tangan anda jika kedudukan anda dibuat berfaedah selepas peringkat flop dan tangan anda bertambah baik dengan ketara.

Anda boleh mengikut polisi tertentu apabila membuat keputusan tentang jumlah wang yang perlu anda kumpulkan dalam setiap pusingan. Ini menyukarkan pemain lain untuk mengetahui jenis permainan yang anda mainkan, tangan yang anda miliki atau sama ada anda menipu atau tidak.

Mereka tidak akan dapat meneka dengan betul sifat permainan anda daripada jumlah yang anda kumpulkan kerana ia akan menjadi permainan yang serupa setiap kali. Ini akan mengelirukan mereka dan meningkatkan kedudukan anda dalam permainan kerana pemain lain tidak tahu apa yang anda lakukan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.